Line Stampe Nielsen

Line er skuespiller, dramatiker, ideudvikler, historiefortæller og psykomotorisk terapeut. Bag alle titlerne er en fællesnævner: Interessen for det rum hvor kultur og kunst mødes og ophæver fordomme og misforståelser mellem mennesker.

Jeg tegnede historier før jeg kunne skrive. Jeg skrev mit første manuskript da jeg var 13 år. Jeg har arbejdet som skuespiller, instruktør, dramalærer, børneunderholder på et cruise skib og med mit eget børneteater.

Kroppen er et vigtigt aspekt af kunsten at kunne formidle. Lige som den kan stå i vejen for dig, kan den arbejde for dig. Dette aspekt har jeg altid fundet en stor interesse i at undersøge og dygtiggøre mig indenfor. Derfor har jeg, udover en skuespiller uddannelse, taget en uddannelse i psykomotorik. Forbindelsen mellem krop og sind, og evnen til aktivt at tage kontrol over dig selv, er noget jeg finder utroligt spændende og brugbart – særligt i pressede situationer, hvor der skal præsteres.

Der skal altid præsteres når jeg er ude for Salaam. I globaseringens, det multikulturelle samfunds og farvernes navn tager vi relevante, svære og vigtige emner op. Med filmen i ryggen, og historien i maven, håber jeg altid på at alle går derfra lidt klogere og med lidt at tygge på.