Praktik og job


Freelance job som SoMe-underviser

Brænder du for SoMe og kan undervise i dets forskellige platforme, teknikker og etikken omkring det? Så er det måske dig vi leder efter 🕵‍♂

Vi søger en SoMe underviser til vores undervisningsforløb i medborgerskab og digital dannelse i skoleåret 2020/21 for mellemtrin og udskoling i Københavns Kommune!

Send dit CV og kort ansøgning til leder Solveig Thorborg på solveig@salaam.dk

Læs mere herunder – der er ansøgningsfrist d. 14. august!

Freelance job – SoMe-underviser


Praktik for universitetsstuderende

Alle praktikstillinger er besat i efteråret 2020 – men vi søger praktikanter igen til foråret 2021! 

Interesserer du dig for kulturformidling og kunstens evne til at ændre verden? Så er du måske en af Salaams nye universitetspraktikanter. Vi har tre praktikstillinger til efteråret, og du kan læse dem her:

Eventkoordinator, praktikant Salaam Filmfestival, efteråret 2020 
PR- og pressepraktikant Salaam Filmfestival, efteråret 2020
Praktikant Salaam Skole, efteråret 2020

Bemærk, at vi pt. ingen ledige stillinger har til erhvervspraktik for færdiguddannede kandidater.

Salaam Film & Dialog præsenterer folkeskoleelever for aktuelle og ofte rødglødende emner inden for integration / inklusion. Vores medie er film fra hele verden og vores metode er en kombination af filmvisning og oplægsholdere, der åbner op for dialog om flerkulturelle emner.

Som praktikant på Salaam får du mulighed for at opleve en lille, men engageret projektdrevet kulturorganisation indefra. Du får erfaring  med den brede palet af opgaver, som kontoret arbejder med. Vi deler vores arbejde imellem os og har i en både sjov og fri omgangstone.

Vi har til huse i Oehlenschlægersgade 35, st. tv. i et hyggeligt kontor med køkkenfaciliter og adgang til gårdhave.

Hvis du har lyst til arbejde sammen med os, kan du sende CV samt et par linjer om dig selv og hvorfor, du har lyst til at blive en del af Salaam Film & Dialog. Det skal være kortfattet. Ansøgningen sendes til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@salaam.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!