Praktik og job

Vi søger studiepraktikanter til foråret 2023 


Interesserer du dig for kulturformidling og kunstens evne til at ændre verden? Så er du måske en af Salaams nye studiepraktikanter. Vi har tre praktikstillinger til foråret, og du kan læse dem her:


Salaam Film & Dialog præsenterer folkeskoleelever for aktuelle og ofte aktuelle emner inden for integration / inklusion. Vores medie er film fra hele verden og vores metode er en kombination af filmvisning og oplægsholdere, der åbner op for dialog om flerkulturelle emner.

Som praktikant på Salaam får du mulighed for at opleve en lille, men engageret projektdrevet kulturorganisation indefra. Du får erfaring  med den brede palet af opgaver, som kontoret arbejder med. Vi deler vores arbejde imellem os og har en sjov og fri omgangstone.

Vi har til huse i Vermundsgade 38E, 2. sal på ydre Østerbro i et hyggeligt kontorfællesskab med køkkenfaciliter og adgang til gårdhave.


Hvis du har lyst til arbejde sammen med os, kan du sende CV samt et par linjer om dig selv og hvorfor, du har lyst til at blive en del af Salaam Film & Dialog. Det skal være kortfattet.

Send en kort ansøgning til Lisbeth Lyngse – lisbeth@salaam.dk. Der er ansøgningsfrist 15. november 2022, men vi ansætter tidligere, hvis vi finder den rette før deadline.

Vi glæder os til at høre fra dig!