Salaam Filmfestival i biografer og kulturhuse


Salaam Filmfestival inviterer til stærke, oplysende og tankevækkende filmoplevelser og personlige møder med vores flerkulturelle oplægsholdere, der udfordrer stereotyper og nuancerer holdninger.


Programmet for sæson 2021-22 er under planlægning og forventes klar d. 9. august.


Eller kontakt os og få tilsendt et trykt program.

Læs om vores film og oplægsholdere og find i spilleplanen på side 14-15, de præcise datoer og tidspunkter for arrangementerne samt spillestedernes navne, adresser og booking-procedure lokalt.

Under hver filmtitel i programmet finder du gratis undervisningsmateriale, der lægger op til arbejde inden, under og efter filmen.

Bemærk: Det afhænger af de enkelte byer og kommuner, hvilke film og oplægsholdere, der optræder i jeres lokalområde.

Kontakt os dog gerne, hvis du brænder varm på et arrangement, som ikke kommer til din by. Så kan vi sammen se, om vi kan finde en løsning på dét.

Find arrangementer på vores facebook side


I skoleåret 2021-22 kommer vi ud til biografer og kulturhuse i hele landet

Mød os blandet andet i Borup, Grenaa, København, Køge, Roskilde, Ørsted og Aarhus.

Vi fortsætter det fine samarbejde med Med Skolen i Biografen, hvor du kan finde os med film og oplæg til udvalgte titler i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Fyn og Sønderjylland. Læs mere om filmene her

Vi supplerer disse herlige film i biografen med gratis kortfilm fra hele verden. Filmene kan streames direkte i klasseværelset med UNI-login fra EMU.dk

Du kan læse om alle vores kommende og nye tilbud og aktiviteter rundt omkring på siden her.


Vel mødt til oplysning og oplevelse i biografmørket!