Salaam Filmfestival under COVID-19

Salaam Filmfestival tager børns og voksnes helbred meget alvorligt og sikrer i samarbejde med biograferne, at sundhedsmyndighedernes restriktioner og anbefalinger følges nøje.

Sundhedsstyrelsen har oplyst at aktiviteter under Salaam Filmfestival tæller som undervisningsrelateret aktivitet, da der foreligger et fagligt formål. Det vil sige, at så længe ture ud af huset foregår indenfor almindelig skoletid, så kan der godt afholdes aktiviteter, altså også biografture.

Vi samarbejder tæt med de ansvarlige i biograferne, om jeres og elevernes sikkerhed ift. rengøring, afstand i salene, foyer og gangarealer, så alle krav bliver efterlevet.

Vi sender dem ind i salen klassevis en ad gangen og sørger for, at klasserne ikke opholder sig i biografernes foyer. Klasserne kan sidde sammen, men adskilt fra andre skoleklasser. Al ophold og bevægelse i biografen må kun foregå iført mundbind, undtagen når man sidder ned. Efter visning skal I så vidt muligt forlade biografen med det samme og ikke opholde jer i foyeren.

Aflysninger
Hvis skolens egne retningslinjer ændrer sig pga. COVID-19 og bliver skyld i, at I må afbestille, skal dette ske senest 3 dage før visningsdatoen for at blive refunderet.

Skulle det ske at vi bliver nødt til at aflyse på baggrund af ændringer i myndighedernes restriktioner, refunderes alle bookinger.

Pas godt på hinanden og vi ses i biografen til film og dialog – der rykker!