COVID-19, når omsorg pludselig indeholder afstand!

Salaam Filmfestival 2019-20 havde næsten afsluttet sin rejse gennem det ganske land, da COVID-19 lockdown blev indført i Danmark. Vi er derfor sluppet med blot to aflysninger af filmen Tigermælk, som vi skulle have vist sammen med Med Skolen i Biografen. Dermed blev skoleårets sidste Salaam Filmfestival visning Ulvehunden i Hellerups flotte biograf MovieHouse.

Skolemessen, hvor vi ville have mødt mange af jer lærere i Århus er lukket ned. Så vi må mødes en anden god gang!

Salaam har aftaler med enkelte skole- og børnehavearrangementer i indeværende skoleår. De besøg må vi udskyde indtil landets skoler og børnehaver lukker op for elever, aktiviteter og besøgende oplægsholdere igen. Lærere og pædagoger, der har bestilt et arrangement i marts er underrettede. Vi har endnu ikke taget stilling til aktiviteter, der ligger i april. Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os opdateret løbende på situations udvikling.

I, der måtte ønske at blive skrevet op til et skolearrangement uden en fast dato lige nu, er meget velkomne til at skrive til os på skole@salaam.dk og komme på en liste over fremtidige skolearrangementer. Det samme gælder naturligvis for børnehaver.

Held og styrke derude i alle de enheder, som skal finde alternative hverdagsformer for en tid. Lad os håbe at det bliver en kort periode, at vi på den måde må komme hinanden omsorgsfuldt ved, ved netop at holde os fra hinanden!

Gode hilsner fra Salaam-teamet!