Film og udendørs workshop på din skole – 0.-2. klassetrin

Foto: Wabi Sabi Studios

Inviter Salaams oplevelsesaktør ud på din skole med film og workshop og få inspiration til, hvordan vi sammen kan åbne op for børnenes perspektiver, følelser og temaer, der er i spil lige nu samt til leg og samvær med nye afstande!

Pris: Kun 20 kr. per elev

0.-2. klassetrin: Genfundet

For 0.-2. klassetrin viser vi den korte hjertevarmende animationsfilm Genfundet, der både handler om venskab og om at være kreativ og finde tålmodighed og styrke, hvis man bliver adskilt.

Fag: Dansk og billedkunst

Sprog: Ingen tale

Film + oplæg: 8 min. + 60 min. oplæg

Download UV-materiale som del i kortfilmpakke her: https://www.salaam.dk/film/kaassassuk-kortfilmpakke/

Oplevelsesaktør Astrid Stegeager

Med Astrids oplæg og aktiviteter kommer I ind på de forandringer, der sker lige nu, med udgangspunkt i børnenes perspektiver. Hvordan er deres verden blevet anderledes? Oplægget vil desuden give eksempler på, hvordan vi kan lege og være sammen med nye afstande. Læs mere om Astrid her: https://www.salaam.dk/oplaegsholdere/astrid-stegeager/

Book til din klasse inden sommerferien32 118 288 eller skriv til skole@salaam.dk.

Kontakt os, hvis I vil lave en aftale med en anden film eller til andet klassetrin, så skræddersyr vi et arrangement til jer.

Find andre film i vores katalog her: https://www.salaam.dk/filmkatalog/

 

Praktiske forhold ude på skolerne:

Oplægsholderen møder 30 minutter før filmvisningen. Læreren introducerer klassen for arrangementet og streamer filmen med eller uden oplægsholder.

 

Vi foreslår, at den valgte film vises for hver gruppe af elever i hvert deres lokale samtidig. Vi forestiller os max 2-3 grupper per arrangement. Oplægsholderen kommer rundt til hver gruppe og ser med undervejs, hvis muligt.

 

Efter filmen har oplægsholderen 60 minutters kreativt oplæg som enten kan bruges til én lang seance for alle udendørs eller til 2-3 mindre oplæg i hver gruppe efter hinanden indendørs som udendørs.

 

Aftal på forhånd med os, hvordan I tænker, det kan lade sig gøre hos jer.