Film og udendørs workshop på din skole – 2.-5. klassetrin

Foto: Sweet Chili Entertainment

Inviter Salaams oplevelsesaktør ud på din skole med film og workshop og få inspiration til, hvordan vi sammen kan åbne op for børnenes perspektiver, følelser og temaer, der er i spil lige nu samt til leg og samvær med nye afstande!

Pris: Kun 20 kr. per elev

2.-5. klassetrin: Månens vogter

For 2.-5. klassetrin viser vi Månens vogter. Ud fra denne fortryllende animationsfilm tager vi fat om nogle af de stærke temaer, der kan være forbundet til coronakrisen. Filmen foregår på en lille planet fyldt med eventyrlige væsener. Den naturlige orden opretholdes af solen, månen og deres vogtere. Nogle vogtere handler selvisk og for egen vinding, mens andre tænker på helheden og alles bedste.

Fag: Dansk og billedkunst

Sprog: Dansk tale

Film + oplæg: 86 min. + 60 min. oplæg

Læs mere om filmen og download UV-materiale her: https://www.salaam.dk/film/manens-vogter/

Oplevelsesaktør Astrid Stegeager

Astrid vil tale med eleverne om menneskets trang til alle tider om at fortælle historier – historier om opretholdelsen af en balance i verden mellem mørke og lys, kulde og varme, ondt og godt. Hvad betyder sådan en balance for os i dag? Hvad gør vi os f.eks. af tanker om bæredygtighed? Og hvad kan filmen sige om vores forhold til hinanden under coronakrisen ? Læs mere om Astrid her: https://www.salaam.dk/oplaegsholdere/astrid-stegeager/

Book til din klasse inden sommerferien32 118 288 eller skriv til skole@salaam.dk.

Kontakt os, hvis I vil lave en aftale med en anden film eller til andet klassetrin, så skræddersyr vi et arrangement til jer.

Find andre film i vores katalog her: https://www.salaam.dk/filmkatalog/

Praktiske forhold ude på skolerne:

Oplægsholderen møder 30 minutter før filmvisningen. Læreren introducerer klassen for arrangementet og streamer filmen med eller uden oplægsholder.

 

Vi foreslår, at den valgte film vises for hver gruppe af elever i hvert deres lokale samtidig. Vi forestiller os max 2-3 grupper per arrangement. Oplægsholderen kommer rundt til hver gruppe og ser med undervejs, hvis muligt.

 

Efter filmen har oplægsholderen 60 minutters kreativt oplæg som enten kan bruges til én lang seance for alle udendørs eller til 2-3 mindre oplæg i hver gruppe efter hinanden indendørs som udendørs.

 

Aftal på forhånd med os, hvordan I tænker, det kan lade sig gøre hos jer.